Shop : Gotek Floppy Emulator met Rotary Encoder [Zwart]

Prijs :

48,00 Euro

Beschrijving :

Zwarte GotekĀ  Floppydrive Emulator uitgeleverd met de nieuwste versie van Flashfloppy.
Voorzien van Rotary Encoder , voor comfortabele selectie van bestanden en Eject / insert functionaliteit

(Verzenden met track en trace is voor kosten (4.50) , en risico koper)

Zwarte Gotek met Close-Up van Rotary Encoder
Black Gotek Floppydrive Emulator with Rotary Encoder
Zwarte Gotek Floppydrive Emulator met Rotary Encoder.

Dit model is voorzien van een zogenaamde Rotary Encoder, dat wil zeggen dat dmv een draaiknop het selecteren van een virtuele floppy kinderlijk eenvoudig wordt.
met een simpele draai aan de knop kun je tientallen images doorlopen , ten opzichte van tientallen keren de up of down toets drukken.
langzaam draaiend is de selectie erg precies en heb je minder kans op doorschieten dan bij het herhaaldelijk drukken van de up / down toetsen.
Verder voegt de Rotary encoder een Eject Disk / Insert Disk functionaliteit toe, dat is makkelijk als je bv een keer wil rebooten zonder meteen weer een disk te laden.
De Eject / Insert functie doe je door simpelweg de Rotary Encoder (draaiknop) zachtjes in te drukken.

De drives zijn voorzien van programmeer header, reeds geupdate met de laatste nieuwe Flashfloppy firmware, zijn volledig getest en direct klaar voor gebruik.

Standaard wordt deze drive uitgeleverd met de laatste stabiele versie van Flashfloppy, maar op verzoek kan deze ook met de laatste Experimentele release van FlashFloppy geleverd worden.
De Flashfloppy firmware is voor een hele hoop systemen te gebruiken, waarbij het puur afhankelijk van de interface in het systeem waar die in moet, of de floppydrive 1 op 1 te vervangen is.
Het achteraf upgraden van de firmware is eenvoudig : plaats een USB met de laatste nieuwe *.UPD file in de root en houd tijdens het opstarten van je machine beide toetsjes aan de voorzijde van de Gotek ingedrukt.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.