Retro Computer Leesvoer voor de liefhebber !

Retro Computer Leesvoer voor de liefhebber !

Voor mensen die net als ik bij de introductie van hun favoriete computer reeds vroeg daarmee kennis hebben gemaakt, zijn misschien wel tegen hetzelfde probleem aangelopen waar ik al snel tegen aan liep :
Destijds waren de computerbladen op de Nederlandse markt (in de Nederlandse taal) , niet allemaal van een dusdanig technisch niveau waar je op zat te wachten.
Ik ben daarom al vrij snel noodgedwongen over gestapt naar een aantal Duitse bladen , die ik jarenlang als abo op de mat bezorgd kreeg.
de 64'er , Amiga Magazin, en periodiek ook wel de Happy Computer als losse exemplaren.
Ik heb de meeste van die magazines nog steeds op zolder , ingesealed per jaargang om te bewaren.... voor later šŸ™‚

Kultmags - Retro Computer Leesvoer voor de liefhebber !

Retro Computer Leesvoer, ook digitaal beschikbaar voor de liefhebber !

In duitsland is een initiatief gaande waarbij al die oude tijdschriften als jaargangen digitaal zijn te bekijken / downloaden.

Uiteraard zijn de zelf gescande exemplaren her en der ook wel te vinden, maar het mooie van dit is, dat alle tijdschriften (en boeken) met permissie van de uitgevers / schrijvers online staan.

Commodore Amiga Logo

Uiteraard is alle Retro Computer Leesvoer op deze site in de Duitse taal, maar voor de kwaliteit van de artikelen is het zeker de moeite ze eens door te bladeren.

Er zijn tijdschriften voor ontiegelijk veel verschillende systemen te vinden : C64, Amiga, Nintendo, Sega, atari en nog veel veel meer oude hobby computer tijdschriften.

Reacties zijn gesloten.