De Voorwaarden

De voorwaarden :

Het onderhouden van een website, het ontwerpen en uittesten van nieuwe toepassingen voor oude hardware en het in goede conditie houden van diezelfde oude(re) hardware kost tijd en geld.

De spullen die je via deze website kunt bestellen, dragen bij aan het bekostigen van dit alles, wat jullie uiteindelijk ook ten goede komt.
Helaas ontkom ik er niet aan daaraan dan ook wel enkele voorwaarden aan te verbinden.

Alle aangeboden materiaal is door mij persoonlijk gebouwd of  aangepast, getest en voorzien van
De items die verkregen zijn op basis van open hardware, of open software zullen (daar waar mogelijk is) per verkocht item een marge aan de ontwikkelaar van deze, worden gedoneerd.

Voor de mede hobbyist probeer ik zoveel als kan de aangeboden hardware artikelen ook als PCB (Printplaat) , of als Kit (Printplaat en componenten) te leveren, zodat je zelf kunt knutselen en nog een paar euro's kunt uitsparen voor weer iets anders aan te schaffen.
Voorwaarden :

Bij verzending van artikelen zijn de kosten en de risico's ten allen tijde voor de ontvanger (het maakt in Nederland blijkbaar niet uit of je als brievenbuspakje of aangetekend verzend, als het bij PostNL misgaat ben je je spullen of je geld kwijt).

De stand tot op heden is dat er 0 pakketten verloren zijn gegaan
(zowel nationaal als internationaal)

Ik doe dit vanuit mijn hobby, ik heb geen bedrijf, en heb slechts minimale marges, en kan dus onmogelijk niet ontvangen spullen nogmaals sturen. (Dat kan in principe wel : maar dan moeten de prijzen met een kwart omhoog, en dat is nu juist wat ik niet wil.)


De informatie die je op deze site vind zal in geen geval compleet zijn, misschien zelfs niet correct, heb je op- of aanmerkingen zowel specifiek als algemeen, laat het me gerust weten.

Reacties zijn gesloten.