Help mee een C64 Tool Cartridge samen te stellen

C64 Tool cartridge samenstellen

Help mee een C64 Tool Cartridge samen te stellen en maak kans op een gratis exemplaar.

Ik zit al een tijdje te dubben voor een goede Tool Cartridge te bouwen, maar eerlijk gezegd heb ik wel een aantal dingen die ik er graag op wil hebben, maar er zijn zoveel nieuwe (en misschien betere) tools waar ik geen weet van heb.
Daarom wil ik jullie vragen mee te denken over wat er op zo'n toolcartridge moet staan.
roep dingen die je ook echt graag ziet , want alleen als ik je suggestie meeneem ding je ook mee naar een gratis exemplaar als de cartridge klaar is.

Wat zou er dan op die C64 Tool Cartridge moeten staan :

Dat zouden bijvoorbeeld copy programma's kunnen zijn, maar ook file editors, sector editors, sequential file viewers.
In ieder geval komen de filebrowsers voor SD2IEC en de Tapecart-SD erop , maar er is nog ruimte genoeg over.

Wat kan er niet op : als je nu een diskette hebt met daarop een multiload toolkit dat kan niet op een cartridge, ook programma's die een configuratiebestand weg moeten schrijven kunnen niet op een cartridge.

Maar zoals gezegd, als jouw bijdrage op de cartridge komt dan ding je mee naar een gratis exemplaar.

 

C64 Tool cartridge verloting

Doe mee en maak kans op een gratis C64 Tool Cartridge

Je kunt meedoen aan het samenstellen van de C64 Tool Cartridge via :

Discord

Facebook

Email

Ik ga bij dubbele bijdrages uit van diegene die hem het eerst genoemd heeft, en asjeblieft dump geen lijst met 50 titels bij me , dan kan ik net zo goed zelf een top50 van meest gebruikte tools downloaden, ik wil weten wat jij graag op zo'n cartridge zou zien.

Reacties zijn gesloten.